Podium.TV Home

Replays | Korfbal League 2013/2014 | LDODK/AH Gorredijk - PKC/Hagero

Op zaterdag 16 november kwam landskampioen PKC/Hagero op bezoek in Gorredijk. LDODK/AH Gorredijk was dichtbij een stunt, maar kwam net tekort om PKC te verslaan.

Replays

Korfbal League 2013/2014: LDODK/AH Gorredijk - PKC/Hagero

First aired: Saturday, 16 November 2013 at 19.30 hours

Op zaterdag 16 november kwam landskampioen PKC/Hagero op bezoek in Gorredijk. LDODK/AH Gorredijk was dichtbij een stunt, maar kwam net tekort om PKC te verslaan.

Op zaterdag 16 november kwam landskampioen PKC/Hagero op bezoek in Gorredijk. Vorig seizoen werd LDODK/AH Gorredijk nog volledig weggespeeld in eigen huis, maar daar was in deze wedstrijd zeker geen sprake van. Sterker nog, LDODK was erg dicht bij een stunt. Na een stroef begin kwam de wedstrijd na een aantal minuten goed los. Betty Jansma was namelijks LDODK flink op dreef en schoot in de eerste helft vier keer raak. De volledige eerste helft had LDODK een voorsprong op PKC en bij rust stond het dik verdiend 15-14.

Na rust namen Laurens Leeuwenhoek en Richard Kunst PKC bij de hand en liep de score al snel op naar 16-21. Het verzet van de Gorredijkers leek gebroken, maar plotseling kwam LDODK terug in de wedstrijd. Bij een stand van 21-22 leek een stunt in de maak, maar PKC hield LDODK op afstand. Na een spannende slotfase vertrok PKC met een 23-27 overwinning uit Gorredijk. LDODK kan terugkijken op een prima wedstrijd, maar kwam net tekort om de landskampioen te verslaan.


About this program:

These are recordings of live events from the time that Podium was still producing just and broadcast (live) offered to the regional broadcasters.

In this time Podium.TV not yet exist as a television transmitter.