Podium.TV Home

SPORT | Inline-Skating and Football | 29th Bartlehiem Skeelertocht and Harkemase Boys


  SPORT

  Inline-Skating and Football: 29th Bartlehiem Skeelertocht and Harkemase Boys

  First aired: Saturday, 20 August 2016 at 13.50 hours

  LIVE: Dutch Open Inline-Skating Championships and Harkemase Boys - Jong Almere City.

  29e Bartlehiem Skeelertocht

  De Bartlehiemtocht met start en finish in Hallum, is jaarlijks het hoogtepunt van het Nederlandse skeelerseizoen. De wedstrijd die ook bekend staat als de “Hel van het Noorden” gaat over 100 km en het waait altijd langs de Friese zeedijk. Hierdoor kent de wedstrijd legendarische winnaars zoals Erik Hulzebosch (8x) Rene Ruitenberg, Jan-Eise Kromkamp en Edward Hagen. Ook de internationale skeeleraars weten Hallum ieder jaar te vinden. De Fransman Tristan Loy, de Belgen Frank Fiers en Bart Swings en de Zwitser Alain Gloor wisten het kampioenschap in het verleden al op hun naam te zetten

  Zaterdag 20 augustus a.s. wordt alweer de 29e editie verreden en Podium.TV zendt deze wedstrijd in samenwerking met de Leeuwarder Courant LIVE uit vanaf 13.50 uur.

  Harkemase Boys

  Harkemase Boys, de kampioen van de voormalige hoofdklasse is gepromoveerd naar de nieuwe derde divisie en komt daarin allemaal nieuwe tegenstanders tegen. Na de uitwedstrijd vorige week in en tegen Huizen volgt vandaag op 20 augustus de eerste thuiswedstrijd op de Bosk in Harkema.

  Podium.TV doet LIVE verslag van deze wedstrijd in een schakelprogramma met het skeeleren in Hallum. Voor de Harkema fans is de wedstrijd geheel LIVE te volgen op www.podium.tv en op www.LC.nl


  About this program:

  In SPORT on Monday we pay attention to various sports and athletes from the regions Groningen, Friesland, Drenthe and Overijssel. In SPORT we bring the latest news on sports and/or extraordinairy sports performances. We also pay attention to top athletes on their way to the Olympic Games in Rio de Janeiro in 2016 and we dive deep into the stories behind the athletes that are from the north of the Netherlands with SPORT Document.

  Wedstrijdverslagen, reportages, interviews en ander nieuws over Noordelijke sporters zie je iedere maandag vanaf 17.00 uur in ons programma SPORT.

  Alle SPORT afleveringen zijn terug te zien via Video On Demand van Podium.TV.
  Wilt u ons laten weten wanneer er een sportevenement plaats vindt? Tip de redactie!