Podium.TV Home

SPORT | Episode 157 | Turgala Leek 2015, 2016 & Sportjaaroverzicht 2016

Speciaal voor het einde van 2016 een mooie compilatie van het gehele sportjaar 2016 en volop entertainment met het turngala in Leek.

SPORT

Episode 157: Turgala Leek 2015, 2016 & Sportjaaroverzicht 2016

First aired: Friday, 30 December 2016 at 17.00 hours

Speciaal voor het einde van 2016 een mooie compilatie van het gehele sportjaar 2016 en volop entertainment met het turngala in Leek.

Sportjaaroverzicht 2016
Een compilatie van SPORT uit Noord-Nederland. Ook 2016 is een jaar met veel hoogtepunten en dieptepunten in de noordelijke sporten. Zo werden er door diverse topclubs het kampioenschap en/of de bekertitel binnen gehaald, waarbij andere clubs liever het seizoen over geslagen hadden en vooruit kijken naar volgend jaar. Daarnaast zijn er van het zomer nog mooie evenementen voorbij gekomen wat mooie beelden opleverde.

Turngala Leek
Ook dit jaar vond er weer een editie (derde) van het Turngala Leek plaats. Met alle toppers uit de gym- en danssporten werd het een diverse en spectaculaire show. Televisie verslaggever Hans van Zetten presenteerde het geheel en turn toppers als Lisa Top, Eythora Thorsdottir, Lieke en Sanne Wevers maar ook Yuri van Gelder en Casimir Schmidt kwamen tijdens het gala in actie. Daarnaast verzorgden onder andere regerend Nederlands kampioene Ritmische Gymnastiek, het team PressPlay van dansschool SDM en Elastic Fantastic geweldige optredens. Heerlijk genieten van acrobatische prestaties waar uw mond van openvalt.


About this program:

In SPORT on Monday we pay attention to various sports and athletes from the regions Groningen, Friesland, Drenthe and Overijssel. In SPORT we bring the latest news on sports and/or extraordinairy sports performances. We also pay attention to top athletes on their way to the Olympic Games in Rio de Janeiro in 2016 and we dive deep into the stories behind the athletes that are from the north of the Netherlands with SPORT Document.

Wedstrijdverslagen, reportages, interviews en ander nieuws over Noordelijke sporters zie je iedere maandag vanaf 17.00 uur in ons programma SPORT.

Alle SPORT afleveringen zijn terug te zien via Video On Demand van Podium.TV.
Wilt u ons laten weten wanneer er een sportevenement plaats vindt? Tip de redactie!