Podium.TV Home

Cultuur aan huis | Aflevering 6 | Gast: Wia Buze


  Cultuur aan huis

  Aflevering 6: Gast: Wia Buze

  First aired: Thursday, 23 April 2020 at 17.00 hours

  Vanaf 17.00uur een nieuwe aflevering van Cultuur aan Huis

  Als Wia Buze zingt, en dat doet ze in deze aflevering van Cultuur aan Huis, wordt het stil. Nog stiller dan nu. De gelauwerde zangeres uit 'Ziel' zingt met hart en ziel. Noordelijke troost in onzekere dagen.

  Dichter op afstand is de Lilian Zielstra, voorgangster van stadsdichter Renée Luth. Als kind leerde ze zichzelf schrijven door letters over te trekken. Dichteres die niet van rijmen houdt. Wel van mooie woorden als 'voorlaatst' en het franse woord voor rits.


  About this program:

  Theaters zijn gesloten. Festivals verboden. En artiesten zitten thuis. In Cultuur aan Huis maken we van de nood een deugd.

  We nodigen noordelijke artiesten en kunstenaars uit in onze tv-studio.Hier krijgen ze een podium om delen uit voorstellingen en optredens die in deze tijd zijn gecanceld voor ons te spelen.Muzikanten, dichters en kleinkunstenaars laten ons zien en horen wat ze in huis hebben.
  Bij u thuis op de buis. Elke dinsdag- en donderdagavond op Podium.TV. Cultuur aan huis

  Presentatie: Arno van der Heyden

  Kijk iedere dinsdag en donderdag vanaf 17.00 uur naar een nieuwe aflevering van Cultuur aan Huis op Podium.TV of via online dvhn.nl en lc.nl. Aflevering gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken via Video on Demand op de website.