Podium.TV Home

CrecheTV | Creche TV | Door leid(st)ers, voor kinderen


  CrecheTV

  Creche TV: Door leid(st)ers, voor kinderen

  First aired: Thursday, 7 May 2020 at 09.30 hours

  Doe mee met Crèche TV!

  In deze tijd waarin de kleintjes niet naar de crèche of opvang kunnen, beginnen ze de leid(st)ers te missen. Daarom willen wij via al onze online kanalen (weekbladen NDC mediagroep en via Podium.TV) alle leid(st)ers van crèches en opvanglocaties de kans geven een uitzending te maken voor hun kinderen thuis. Met liedjes, spelletjes, voorlezen of activiteiten die ze thuis zelf kunnen gaan doen. Dagelijks online op op televisie!


  About this program:

  Doe GRATIS mee met CrecheTV! Bekijk de instructies en upload je eigen video!

  Oproep aan alle crèche- en opvangleid(st)ers van Noord-Nederland!

  In deze tijd waarin de kleintjes niet naar de crèche of opvang kunnen, beginnen ze de leid(st)ers te missen. Daarom willen wij via al onze online kanalen (weekbladen NDC mediagroep en via Podium.TV) alle leid(st)ers van crèches en opvanglocaties de kans geven een uitzending te maken voor hun kinderen thuis. Met liedjes, spelletjes, voorlezen of activiteiten die ze thuis zelf kunnen gaan doen. Dagelijks online en op televisie!

  Binnenkort zal er dagelijks op Podium.TV een half uur Crèche TV worden uitgezonden, waarbij iedere dag een andere crèche een gratis uitzending heeft. Verder worden de uitzendingen ook via de verschillende online kanalen van de NDC Mediagroep beschikbaar gesteld. Samen zorgen we voor verbinding van Noord-Nederland. #ZORGVOORELKAAR

  Wil je meedoen?
  Maak dan een opname via telefoon/ laptop of tablet vanuit je eigen omgeving.

  Specificaties video;
  • De video heeft een duur van 20/24 min, waarbij verschillende activiteiten zichtbaar zijn, denk aan boekje voorlezen, zingen, dansen , spelletje etc. (maximaal 5 activiteiten per video)
  • De opname vindt plaats in een goed belichte ruimte en het opname apparaat staat in een liggende stand.
  • Technische details : 1080P Full HD / aanleveren met bestand .mp4

  AVG
  In verband met de wetgeving rondom AVG adviseren wij geen kinderen in beeld te brengen. Tenzij de ouders hiervoor schriftelijk toestemming hebben gegeven of willen geven. Alle deelnemende leid(st)ers zullen ook een formulier krijgen waarvoor getekend dient te worden.
  Dit formulier kun je opvragen via crechetv@ndcmediagroep.nl

  Is je opname klaar, dan kun je het videobestand uploaden via wetransfer of een ander uploadtool en doorsturen naar crechetv@ndcmediagroep.nl
  Vermeld de naam van de crèche, de plaatsnaam, de naam van de leid(st)er en het algemene e-mailadres. Wij zorgen er dan voor dat de relevante gegevens vermeld worden bij de video op de website. Nadat wij de e-mail hebben ontvangen sturen wij je nog een informatiepakket waarmee je de ouders op de hoogte kunt stellen waar ze de video kunnen vinden.

  Mocht je vragen hebben, mail dan naar crechetv@ndcmediagroep.nl