Podium.TV Home

Programs

Actuele

Sport Noord Journaal

Sport Noord Journaal

In het Sport Noord Journaal is er aandacht voor diverse sporten en sporters uit het Noorden van Nederland.

Wedstrijdverslagen, reportages, interviews en ander nieuws over Noordelijke sporters zie je iedere maandag vanaf 17.30 uur in het programma Sport Noord Journaal. Alle afleveringen zijn terug te zien via Video On Demand van Podium.TV.

Sport Noord Café

Sport Noord Café

In Sport Noord Café bespreekt Marijn de Vries iedere maandag om 17.00 uur het sportweekend met een journalist van Dagblad van het Noorden of de Leeuwarder Courant. Daarnaast schuift er iedere week een speciale gast aan.

Kijk iedere maandag vanaf 17.00 uur naar een nieuwe aflevering van Sport Noord Café.

Sport Noord LIVE (2018-2019)

Sport Noord LIVE (2018-2019)

SPORT is hét sportjournaal van Podium.TV waarin er aandacht is voor diverse sporten en sporters uit Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel.

Wedstrijdverslagen, reportages, interviews en ander nieuws over Noordelijke sporters zie je iedere maandag vanaf 17.30 uur in ons programma SPORT. Alle SPORT afleveringen zijn terug te zien via Video On Demand van Podium.TV.Wilt u ons laten weten wanneer er een sportevenement plaats vindt? Tip de redactie!

Soundcheck

Soundcheck

Before a musician on stage is, the written press, composed, rehearsed and just before the gig the time comes for the Soundcheck!

Soundcheck is een muziekprogramma op Podium.TV. We gaan op bezoek bij de meest uiteenlopende muzikanten uit het noorden. (Cover)bands, DJ's, Nederlandstalige zangers en zangeressen en singer-songwriters; muzikaal Noord-Nederland komt aan bod. Waar repeteren ze en hoe gaat zoiets aan toe? Hoe schrijf je een nieuw nummer? En hoe verloopt een cd-presentatie? Zo komen we terecht in oude garages, nostalgische repetitiehokken, maar ook in professionele studio's en lekker drukke poppodia. Daarnaast kun je elke week weer genieten van een gevarieerd aanbod aan videoclips en een klassieke “gouwe ouwe” uit de oude doos. Tip de redactie wanneer jij een leuke band kent en daar als groupie meer van wilt weten.

Toneelmeesters

Toneelmeesters

Toneelmeesters is een programma over en vanuit één van de vele theaters in het Noorden van ons land. Presentator Arno van der Heyden gaat op zoek naar allerlei wetenswaardigheden en naar diverse voorstellingen. In Toneelmeesters krijgt de kijker een kijkje achter de schermen bij zowel de grote bekende theaters als de kleine onbekende zalen.

Toneelmeesters is iedere woensdag te zien vanaf 17.00 uur.Alle afleveringen van Toneelmeesters zijn tevens terug te kijken via Video on Demand van Podium.TV

In  Vogelvlucht

In Vogelvlucht

In the program In Vogelvlucht you will see the northern Netherlands from a very special angle!

In Vogelvlucht shows from the air the present and past of Groningen, Friesland, Drenthe and Overijssel.